Rana e Hedhun

Rana e Hedhun

Në veri të qytetit të Shëngjinit ndodhet “Rana e Hedhun” (në dialektin Geg) ose “Rëra e Hedhur” (në shqipen standarte). Ky plazh ofrone një eksperiencë të mrekullueshme të pirgjeve rurale dhe të pazhvilluara te rërës. Plazhi përmban  një zonë relativisht të paeksploruar me pamje të rralla dhe të harruara të peisazheve mesdhetare.