Plazh.AL

Kjo faqe web-i është pjesë e iRegister.al, një regjistrar i akredituar për .al domain. I vetmi regjistrar me data center në Tiranë

I THJESHTË PËR T'U MBAJTUR MEND

Njerëzit mbajnë mend më shumë fjalët e shkurtra dhe të thjeshta sesa fjalët e gjata dhe të komplikuara. Kjo quhet “rrjedhshmëria e fjalëve” dhe është diçka që të gjithë e bëjnë.

NJË FJALË E VETME

Një nga arsyet kryesore të përdorimit fjalë kyçe në URL-n e website-it tuaja është sepse ato janë të mira për SEO. Në qoftë se ju ngeleni në faqen e 38-të të google search-it, keni marrë fund.

EMËR DOMAIN-I I BUKUR

Ky emër domain-i është i mrekullueshëm për çdo projekt të lidhur me pushimet në bregdetin shqiptar. Ky emër është vetë shpjegues dhe përfaqëson një fjalë shumë të kërkuar në motorët e kërkimit.

NË PRITJE PËR T'U ZHVILLUAR

Ne mund t'ju ndihmojmë me një gamë të gjerë opsionesh për ta shfrytëzuar këtë domain dhe për ta sjellë idenë tuaj në jetë. Ne jemi gjithashtu të hapur për çdo propozim që mund të keni.

Mirëseerdhët në Plazh.AL!

A keni një ide ose një projekt?

Na kontaktoni

Domain-e Premium të Ngjashëm

Beach.AL

Albanian beaches.
website

BestBeach.AL

Best beaches in Albania.
website

TopBeach.AL

Top beaches in Albania.
website

Holiday.AL

Best places to spend holidays website

Leisure.AL

Spend leisure time in Albania website

Paradise.AL

The most special places for vacations website

Turizem.AL

Udhëtime turistike.
website

Coast.AL

Albania's coastline.
website

Rana e Hedhun

Në veri të qytetit të Shëngjinit ndodhet "Rana e Hedhun" (në dialektin Geg) ose "Rëra e Hedhur" (në shqipen standarte). Ky plazh ofrone një eksperiencë të mrekullueshme të pirgjeve rurale dhe të pazhvilluara te rërës. Plazhi përmban  një zonë relativisht…

Lexo më shumë

Pogradeci

Pogradeci ndodhet në juglindje të Republikës shqiptare, është kryeqendra e rrethit te Pogradecit dhe bënë pjesë në qarkun e Korces. Qyteti ka një sipërfaqe prej 13 km² dhe shtrihet në bregun e liqenit te Ohrit. Pogradeci shtrihet 700 metra mbi…

Lexo më shumë

Saranda

Nga veriu qyteti Sarandë kufizohet me Kakomenë dhe Hamalloin, nga juglindja me Lëkurësin (fshati shpërngulur qysh në kohën e Luftës së Lëkurësit, më 1878, sot topogërmadhë), nga lindja me Gjashtën dhe nga perëndimi me Detin Jon. Saranda ka një klimë…

Lexo më shumë

Na kontaktoni